Софиянци отново ще карат ски на Витоша

  • 12 септември 2012 14:03

  • 1410
  • 2
Софиянци отново ще карат ски на Витоша
©

През тази зима софиянци ще карат ски, нека бъдат спокойни. Това обяви земеделският министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на след среща с кмета на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, министъра на екологията Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, представители на "Витоша ски" АД, които са собственици на съоръженията и ръководството на Агенцията по горите, които стопанисват Природен парк Витоша.

"До края на октомври 4-те писти ще бъдат отдадени под наем до края на годината. Тепърва ще започне да се готви оценка от независими оценители какъв трябва да е наемът. Това е краткосрочното решение", заяви още Найденов.

Министър Найденов уточни, че дългосрочното решение е да се направи устройствен план от инвеститорите, които искат да стопанисват пистите. Според прогнози на специалисти обаче това ще стане най-рано до 2 г.
 

Последвайте канала на

1410 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Теди

2012.09.12 | 15:06

2
Витоша, идваме да те прегърнем и да се радваме, че си винаги с нас!
Есен

2012.09.12 | 14:54

1
Най-накрая се разбраха и ще караме тази година! Страхотно. Отсега почиствам ските и нямам търпение да падне първия сняг.

Добави коментар

Водещи новини