Граждани сами местят оградите от ремонта на "Опълченска", за да осигурят достъп на линейка

  • 20 септември 2024 10:19

  • 1097
  • 1
Граждани сами местят оградите от ремонта на "Опълченска", за да осигурят достъп на линейка
© Фейсбук

Граждани сами местят оградите от ремонта на "Опълченска", за да осигурят достъп на линейка. За това алармира общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални

Припомняме, че още вчера притеснени граждани заявиха пред бТВ, че заради ремонтните дейности преминаването им по малката оставена просека на улицата е станало изключително трудно. На места дори невъзможно.

Отново недоволство заради ремонта на улица „Опълченска“

"Линейка на "Опълческа" 38. Хората ходят по нощите сами да местят оградите от ремонта, с които са заключени, за да осигурят достъп на медицинските екипи.

От строителната фирма са почти неоткриваеми. Представете си абсурда - да звъниш на шефа на обекта, за да дойде да ти отключи!? Кал, ламарини, Спешна помощ и човек в тежко състояние.

И всичко в мрак - една лапма няма осигурена от Столична община или строителя.

Пишман зам.-кметът по строителството се появил за първи път на мястото на отрязнайте дървета. Но тайно от хората! Защо ли!? Снимал се на видео колко е възмутен, че всичко е в кал. Важен акцент е как се тръшка, нервничи и крещи на служителите на общината!

ПР-акцията е една седмица след като гражданите сигнализираха за поредните проблеми на обекта. Г-н зам.-кмет по всичкология - първо вземете малко мента, глог и валериан. След това осъзнайте, че вие сте се подписали за този обект, не сте го контролирали преди началото, не го контролирате и днес. Не се правете сега на херувимчета, че не знаете нищо и пак някой ви е виновен.

Ден по-рано в трагично слабо интервю по тв - Терзиев, който ви е назначил, обясни, че на "Опълченска" всичко е наред и хората нямат проблем с преминаването."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1097 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.20 | 11:50

1
тоест по времето на фандъкова заграждения при строеж не са слагани, щом хеки е притеснен.

Добави коментар

Водещи новини