България е публично порицана заради хаоса по границите ни

  • 03 септември 2024 09:13

  • 1556
  • 3
България е публично порицана заради хаоса по границите ни
© Булфото

България е публично порицана заради хаоса по границите ни, по време на събрание на Съюза на асоциациите за автомобилен транспорт в Черноморския регион, проведено в столицата на Узбекистан Ташкент. Това се казва в съобщение от Камарата на автомобилните превозвачи с председател Димитър Димитров, предава БНР. 

Представители на Турция и Гърция са се обединили в намерението си да намерят алтернативен коридор, заобикаляйки страната ни.

В официална позиция на форума се казва, че България е възстановила дезинфекцията на превозните средства на пунктовете "Лесово" и "Капитан Андреево" през юли без уважителни причини и без предизвестие. Това е скъпа и безполезна мярка, която вреди на логистиката и увеличава времето за чакане, заявяват превозвачите от Черноморския регион.

Главчев възложи на новите си министри да предприемат мерки за тапите на "Дунав мост"

Освен това, България е обвинена в прилагане на двойни стандарти и дискримиационни практики при заплащането на такси за паркинг и дезинфекция.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1556 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.03 | 10:09

3
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.09.03 | 09:36

2
A такаа, заобикаляйте с 200 та, та Таки-Маки да си намиря друг бизнес

2024.09.03 | 09:31

1
Тия кво искат. Толкова рушвети не се събират лесно, и отчитането после... дял за шефа на смяната, дял за на пункта, дял за... докато стигнеш до джипко бибитков. Много отчетност е това. Айде.

Добави коментар

Водещи новини