Добре, че опазихте децата от дженд*ра, че да могат сега на спокойствие да се учат да шмъркат

  • 28 август 2024 16:52

  • 1177
  • 0
Добре, че опазихте децата от дженд*ра, че да могат сега на спокойствие  да се учат да шмъркат
© Instagram/Novini.bg

Другари и другарки, добрите новини са, че опазѝхте децата от джендъра; още по-добрите са, че имат истински и реален шанс да се научат как се шмърка (а който си го знае отпреди – да си затвърди знанията и да си поддържа формата). 

Ето, кака ви Диона Нурофена например е влязла в ролята на будител с тръбичка. Показва как се прави. 

Диона отново скандализира - шмърка енергийна напитка

Ей така се прави. Казват, че прахчето за шмъркане е напълно безвредно, да не кажеме, че направо си е полезно. Вместо да ходят да си сменят пола там по училищните лавки и столове, сега могат да си купят да шмъркат. И е безвредно. Само развива любопитство и поддържа интереса към други „неща“ за шмъркане. Например, например… де да знам… нещо друго, дето се шмърка. 

Но това не е вредно влияние. Полезно влияние е. 

Ами, ако още бродеше злият джендър из коридорите, как, питам аз, КАК щеха децата на спокойствие да учат как се шмърка?! А?!

Точно така – важно е да си подреждаме приоритетите у тоя живот

Преди и след джендъра тия деца немаха никакви проблеми, така или иначе. Нито високи нива на употреба на наркотични вещества, нито алкохол, нито дишаха райски газчета, нито имаше високи и рекордни нива в употребата на цигари. НИ-ЩО! Нищо. После дойдоха еврогейците и докараха джендъра. Най-вероятно от Норвегия го докараха, за да краде ценностите на децата барабар с православното ДНК и да ги подменя с англосаксонски соросоидни глупости, дето водят до пристрастяване и смяна на пола. 

И те – като почнаха, немаше спиране – по цел ден само си сменяха пола по училищните коридори. По цел ден. И не им оставаше време да се нашмъркат като хората. Добре, че се взеха мерки да се спре това и да си подредиме приоритетите като хората, че какво щехме да правиме? 

Има и други полезни новини по темата с шмъркането на полезни прахчета. 

Полицаите няма да се тестват за алкохол и наркотици. 

Много ясно, че няма. Те, така или иначе, хванаха само няколко от тях под влияние. Другите са взимали нурофен. 

ВАС реши: Полицаите няма да се тестват за алкохол и наркотици

Което ни навежда на мисълта – кога обикновеният гражданин ще може да пие нурофени и кога – не? Щото сега не е упоменато изрично. 

Чакайте да цитираме нещо: Припомняме, че през 2022 година МВР започна проверки на служителите си преди всяка смяна, по време на работния процес и в края на смяната за употреба на алкохол и наркотици. Тестовете са същите, с които се проверяват всички граждани на страната.

Вие сега, ако сте измежду неслучилата на късмет група, наречена „всички граждани на страната“, ще трябва да се запитате защо на вас ви взимат книжките за нурофен, а гражданите полицаи няма даже да се тестват вече. Те нали казаха още преди време, че тия тестове дават грешни резултати и те си го знаят. 

Но не се запитвайте на прекалено висок глас, щото е казано: и други, като тебе, вече плакаха. 

И понеже тестовете са нефелни – заради тях много „шмъркали нурофени“ обжалваха и излязоха чисти – заради прецедентите в системата; докато мнозина, дето верно са пили просто нурофен, ходят пеша сега, заради полеви тест, „светнал“ за положителна проба. 

Кака ви Диона например рекламира шмъркане. А някои професионални шофьори чакат да им излязат лабораторните проби и теглят кредити през това време. 

Имаме списък с най-обикновени лекарства, които „светват“ на полевите тестове за дрога. И не са само любимите на кака ви Диона нурофени, има и още. Има лекарства за глава, против киселини, какво ли още не. И вие си ги пиете, и те си знаят, че тестовете им са нефелни, и пак си ги прилагат, и си ви взимат книжките и колите, и си чакате лабораторните проби, и си чакате по няколко месеца, и – ако сте професионални шофьори – теглите кредити, за да си храните семейството. И всичко си е точно и весело. 

И ни е ясно, че докато тестовете са такива, едни (дето имат пари за добри адвокати) ще се измъкват, позовавайки се на грешни тестове, а други (дето нямат пари за добри адвокати) ще вървят пеша – без вина виновни. 

Но важното е, че тия в парламента пак (и винаги) се занимават с истински важните проблеми и ни пазят от норвежци и джендъри. Важно е да си подреждаме приоритетите. А не да се занимаваме с измислени проблеми и „сламени“ чудовища. 

Следващата точка в дневния ред си е редно да бъде кемтрейлса, дето ни пръска с натовски болести. 

______________________

Бонус четиво: … 

Тука става дума за това как тестовете си „светват“ във фалшиво положително и как от МВР не са искали да участват в проверката, нито пък и военна болница:

Експеримент с полицейски тест за наркотици: Хероин или хапче за глава?

_____________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
1177 0

Свързани новини

Водещи новини