Отменят тържествената заря-проверка за възпоменателния събор на Петрова нива

  • 16 август 2024 14:20

  • 984
  • 2
Отменят тържествената заря-проверка за възпоменателния събор на Петрова нива
© Булфото (архив)

Тържествената заря-проверка за Националния възпоменателен събор, който трябва да се проведе в местността Петрова нива, се отменя със заповед на кмета на община Малко Търново Илиян Янчев.

Причината е продължаващата суша и високите температури, които са предпоставка за възникването на пожари.

“За да защитим природата около нас и да предотвратим евентуални рискове, взех трудното, но необходимо решение да отменим традиционната заря. Програмата за събитието си остава същата, без промени, със стриктното изискване под никакъв предлог да не се пали огън на открито!”, заявява кметът на Малко Търново.

На 17 август ще се отбележи 121-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание в историческата местност Петрова нива. Събитието се провежда под патронажа на президента Румен Радев.

121 години от Илинденско-Преображенското въстание

Последвайте канала на

Радина Лазарова
984 2

Коментари 2

Добави коментар
4ista4i com

2024.08.16 | 15:09

2
Гласувайте на 4ista4i com и помогнете да изчистим боклука Вашият глас има значение! >>> 4ista4i com

2024.08.16 | 14:48

1
Дай да видим кво ще става в Близкият изток. Всяка държава с ресурсите на Русия, в тази ситуация е длъжна да припомня на милионите олигофрени с тикви промити от краварският метавръз на ционистите, че има опцията да ги ошамари генерално. Големият проблем е, че ако в Европа е планирано да има тотално сриване през МЕГА ЛОКДАУН според Световната Заразна Ционистка Организация, как ще има война? В САЩ нямам идея как ще наложат този локдаун та да запазят екипа си от изпълнители на конци, там народеца е бъкан с оръжия. И кое по-напред? Да пратиш краварчета да умират за господарите от Израел или да ги заключиш за да угодиш на другите еврейчета от Фарма Комплекса. По всичко личи че имаме вече семеен скандал между Военните Комплекси и Фарма Картелите. Едните им харесва да запалят планетата и да работят на едро по плана за намаляване на стадото. Другите искат да го стрижат и убиват по-бавно. Естествено нивото на масите е ИДИОКРАЦИЯ и ПАНИКА. Сриването е планирано и се бута. Сидибиси инфраструктурата е готова. Брикс я правят за тях, ще я шернат и с крварските масонски ибрици. Падат завесите на Хазаро-ционизма, който дере стадото и убива планетата от няколко века.

Добави коментар

Водещи новини