Главчев и Коритарова проверяват на място трафика на ГКПП „Русе-Гюргево“

  • 02 август 2024 06:24

  • 404
  • 3
Главчев и Коритарова проверяват на място трафика на ГКПП „Русе-Гюргево“
© Bulphoto/архив

Служебният министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в ще проверят на място трафика на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе-Гюргево“. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Посещението им е във връзка с ангажиментите на правителство и институциите за облекчаване на трафика и натовареността на гранично контролно-пропускателните пунктове.

По време на посещението си Главчев ще провери и започналия на 10 юли ремонт на българския участък на моста. 

Служебният министър Виолета Коритарова даде началото на основния ремонт на Дунав мост при Русе

От пресслужбата на кабинета информираха още, че проверката на служебния премиер идва след негова среща с представители на транспортния бранш. В нея участваха служебните министри на финансите Людмила ПетковаЛюдмила ПетковаЛюдмила Петкова е назначена за вицепремиер и министър на финансите в служебния кабинет с, на транспорта и съобщенията Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника, на регионалното развитие и благоустройството Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в, както и заместник-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев, директорът на Агенция „Митници“ Георги Димов и представители на „Гранична полиция“.

На 8 август ще се проведе отново среща, инициирана от служебния министър на транспорта и съобщенията, на която всички отговорни институции и представители на транспортния бранш ще изчистят детайлите. Предстои да бъде организирана и среща с румънския посланик Бръндуша Йоана Предеску, която да бъде запозната с предложението за отделяне на потока на тежкотоварните автомобили на държави членки на ЕС и на трети страни, допълват от правителствената пресслужба. 

Представителите на транспортния бранш подкрепиха идеята на служебния премиер, като първа стъпка в облекчаването на тежкотоварния трафик пред граничните пунктове на страната. 

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в покани на разговор бранша, след като в началото на седмицата посети ГКПП „Кулата“ след получени сигнали за сериозен трафик и огромни опашки. По време на разговора стана известно, че тази опция би могла да се приложи и за облекчаване на трафика на „Дунав мост“ 1 и 2, където проблемът с дългите опашки е от години. 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
404 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Elena90

2024.08.02 | 07:54

3
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com

2024.08.02 | 07:29

2
Обърнете особено внимание на камионите превозващи дрога,емигранти и огромни суми с пари!
Сърбеца

2024.08.02 | 07:24

1
На Батенберг да го завържем тоя плешив дърт сопол за един стъл и целия народ д му се изредим да го еб.ем !

Добави коментар

Водещи новини