Пренасочват хеликоптер за гасене на пожара край Харманли

  • 18 юли 2024 19:02

  • 1133
  • 1
Пренасочват хеликоптер за гасене на пожара край Харманли
© Getty Images/Guliver (архив)

Хеликоптер се пренасочва за гасене на пожара край Харманли, съобщиха за БТА от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН).

Пламъците се разгоряха на входа на града в късния следобед и вече са в опасна близост до вилна зона, паркинг и бензиностанция, съобщиха от Областната администрация в Хасково. Заради огнището в района е силно задимено.

Пожар избухна на входа на Харманли близо до бензиностанция

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) обявиха два обходни маршрута - от Харманли към Любимец, през магистрала "Марица" и от Любимец в посока Ивайловград, разклона за село Малки Воден, а оттам към Маджарово. Вторият обход е от Маджарово към селата Силен, Долно Ботево, Стамболово, Хасково и към Харманли.

По информация на Митко Петров от Областното пътно управление в Хасково пътният участък към Маджарово е временно затворен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1133 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.18 | 20:59

1
Нали затрихте 30 000 комунистически язовира и сега се щурате като малоумни. Наводнения, градушки, пожари, свлачища, защо ги нямаше при комунизъма? Всичко затрихте, никой няма да ви го направи отново, вие сте следващите затрити.

Добави коментар

Водещи новини