Подменят трамвайни релси в София

  • 05 септември 2012 19:49

  • 1254
  • 0
Подменят трамвайни релси в София
©

Тази събота и неделя ще се извършват ремонтни работи на релсовия път, контактната и кабелната мрежи по маршрута на трамвайни линии номера 4, 5, 11 и 19.

За времето от 5.00 часа до 16.00 часа на 8 и 9 септември се спира трамвайното движение по бул. „Цар Борис ІІІ” в участъка от последната спирка на „Бъкстон” до трамвайно ухо „Княжево”. През времето на ремонтните дейности колите, обслужващи линия 4, ще се движат от кв. „Орландовци” до трамвайно ухо Бъкстон”. Мотрисите, обслужващи линия 5, ще се движат от Съдебната палата до трамвайно ухо „Бъкстон”. Колите по трамвайна линия 11 ще се движат от кв. „Илиянци” до последната спирка в кв. „Овча Купел”. Мотрисите по линия 19 ще се движат от гара София север до трамвайно ухо „Овча купел”.

Разкрива се временна автобусна линия 5-ТМ с маршрут: кв. „Княжево”. Автобусите ще тръгват от спирката на автобусна линия 59, по бул. „Цар Борис ІІІ”, надясно по бул. „Академик Иван Евстатиев Гешов”, надясно по ул. „Найден Геров”, надясно по ул. „Софийски герой” и наляво по бул. „Цар Борис ІІІ”, оттам по маршрута до кв. „Княжево”. Колите, обслужващи линията, ще спират на съществуващите автобусни спирки и на временни спирки на ул. „Райска градина”, ул. „Планинец” и ж.к „Бъкстон”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1254 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини