Борис Марков, СДС: Това е един от най-силните кабинети, предлагани някога

  • 02 юли 2024 17:10

  • 1265
  • 0
Борис Марков, СДС: Това е един от най-силните кабинети, предлагани някога
© сдс

Борис Марков е едно от знаковите лица на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, бил е временен председател на съюза през 2012 г.. Той е финансист и бизнесмен.

Прекалено ми е рано да ви слушам глупостите и слушам музика. През екрана мина състава на кабинета като текст в караоке. Че вие ще ги наплюете е ясно, но това е един от най-силните кабинети предлагани някога. Или поне последните 15-20 години.

И Добрев си е на мястото, и Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, и Вълчев на образованието, и Нанков в регионалното, и Дани Митов, и Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е, която може да направи всяка една администрация да работи и е все едно кое министерство ще и повериш, и Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, и Ангелов…

Тези хора трябва да са министри, па ако ще да е коалиция от 100 партии, т.е. и при следващи избори и кабинет, тези са задължителните в бъдещи преговори.

Не се познавам с Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, ако се разминем на улицата ще си кимнем от уважение.

Пожелавам му от сърце да има шанса да поработи и ръководи тези хора и да изпрати в небитието шайката лузъри и инфатили Кирчо, Мирчо и всякакви смърфове и миниони, дето ни ги натресе онзи с юмручето.

Всеки един от министрите поставен до Кирчо, е като академик до момче с неовладяна ерекция 9-10-ти клас макс

П.С. И Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва си е на мястото, бях я пропуснал като минаваше караокето.

 

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1265 0

Свързани новини

Водещи новини