Експертът Диана Русинова: Една банда е превзела Столична община

  • 24 юни 2024 11:06

  • 6181
  • 0
Експертът Диана Русинова: Една банда е превзела Столична община
© фб

Коментар на Диана Русинова, експерт по пътна безопасност, основател и председател на Европейския център за транспортни политики (ЕЦТП) по повод на направените транспортни промени  от Столична община по бул. „Витоша” и други съседни улици в центъра на София.

"Разбирачите" от общината пренебрегнаха разпореждането на съда и си продължават с ремонта по бул. "П. Евтимий", ул. "Ф. Нансен" и бул. "Витоша".

До вчера бях склонна да вярвам, че случилото се на "П. Евтимий" е плод на неразбиране, незнание на правилата и нормите и желание да се случи един конкретен проект, макар и по незаконен начин.

От тази сутрин съм на мнение, че става дума за една банда престъпници, които са превзели Столична община и на всяка цена са решили да си правят каквото си поискат. Тук не само демокрацията няма никаква стойност, не само законите бяха нарушени, а

става дума за хора, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД!!!

До вчера не смятах, че оставката на кмета Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите ще реши даден проблем, но днес съм убедена, че прокуратурата трябва да се намеси и незабавно да отстрани този човек от поста му. Управляващите в общината са банда престъпници, които не зачитат законите и се питам нима техните съпартийци от Да, България не бяха онези, които застават зад върховенството на закона? Къде са те сега и подкрепят ли действията на Терзиев и Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и? Това ли Ви е т. нар. промяна? Припомням, че само фашистите и комунистите променяха по този начин каквото си решат - строяха паметници и убиваха нашите баби и дядовци без съд и присъда.

Настоявам прокуратурата незабавно да отстрани от поста му лицето Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, а още в понеделник ще заведем ново поредно дело срещу временните и постоянните им организации и всякакви други измислици, които са НЕЗАКОННИ!!!

Колкото до това, че Генералният план за организация на движението (ГПОД) бил "кутията на Пандора",

подобно изказване показва само колко невежи, некомпетентни и неподготвени са едни млади момчета с амбиции да управляват.

За управлението на селската тоалетна не се изсиква ГПОД, но за столицата - определено се изисква такъв.

#ОСТАВКА

 

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
6181 0

Свързани новини

Водещи новини