Защо граждани чакат с часове пред дирекция „Миграция“ в София?

  • 24 юни 2024 08:55

  • 1712
  • 4
Защо граждани чакат с часове пред дирекция „Миграция“ в София?
© бТВ

Опашки пред дирекция „Миграция“ в столицата, български и чуждестранни граждани чакат с часове.

Около 50 човека са се събрали към момента пред дирекцията. Това е единственото място в столицата, където чуждестранни граждани могат да си извадят лични документи. Освен това тук се обслужват и български граждани.

Турция ще депортира над 800 нелегални мигранти

Хората казват, че се редят на опашки от 06:00 ч. тази сутрин, въпреки че дирекцията отваря чак в 08:30ч.

Те изчакват, за да вземат талон с номер, а след това трябва да изчакат да дойде техния ред и да се върнат отново отвън. Именно затова според тях се получава и забавянето.

Миналата седмица от отдел „Законна миграция и българско гражданство“ казаха, че дългото изчакване е и заради шенгенските мерки. А пред дирекцията днес има хора, които все още миналите дни не са успели да си извадят документи и се надяват да успеят да го направят сега. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1712 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Йкнш

2024.06.24 | 10:25

4
Всички чужденци - ВЪН от България!!!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.06.24 | 08:58

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.06.24 | 09:49

3
Точно така е!

2024.06.24 | 09:16

2
ЗАЩОТО ЧАКААТ ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ СЪС СРОК ВЧЕРА! Тъпи глави. Нека сега се пържат в собствен сос!

Добави коментар

Водещи новини