Сексът - това е свещен акт, не животинска дейност

  • 21 юни 2024 12:15

  • 724
  • 1
Сексът - това е свещен акт, не животинска дейност
© Pixabay

Има две области, в които е задължително въвеждането на порядък, за да може човечеството да продължи да съществува нормално. Първата е свързана с изправяне на отношението на хората към секса, в чиято зона в момента цари абсолютен безпорядък, по голям от този на Содом и Гомор, тъй като е свързан с психологията на човека.

Върху проблематиката околко профанизирането на този висш акт на любов ще се спрем и в рамките на тази статия. Сексуалната енергия трябва да обслужва еволюцията на това човечество.

Сексът не бива да служи в днешната си изкривена форма на егоизма на човека и стремежа му към удоволствие, лакомия и алчност - безмерен егоизъм.

Напротив, той трябва да бъде условие за възникване на Божествената любов, средство за поява на живот в атмосфера на пълно свещенодействие, тъй като самият той е създаден да бъде такова свещенодействие и уважение към Майката Природа. 

Проблемът на днешните хора е, че те приемат сегашните условия на извратен начин на живот като нещо, дадено им от Бога.

Карл Юнг: Вярвате ли в Бог? Аз не вярвам, аз знам

Бог няма нищо общо с тая глупост и натрупана мръсотия!

Всичко трябва рано или късно да бъде почистено и освободено от товара на авгиевите обори и това могат да го направят самите хора като осъзнаят своите проблеми - вместо да чакат Господа да слезе и да им очисти земята от натрупаните шлаки и човешки глупости.

Сексът не е животинска дейност. Сексът е бил в началото средството за продължението на рода, което е ставало в любов и свещенодействие. В оригиналния си вид: сексът - това е бил свещен акт.

Сексът е свързван понастоящем с животинското състояние у човека, с работата на сексуалния център, който е трудно контролируем и поради това силно експлоатиран. Защо да е греховно това действие?! И защо самото действие да е ниско и животинско след като чрез него се ражда физическото тяло у човека?

Седем факта, които трябва да знаем за истинската любов

Какво се е случило за да се стигне до днешната заблуда?

Сексът е достигнал до днешното си жално състояние и поради упадъка на морала на човечеството и неизпълнението на правилата от морално-етичния кодекс на Вселената. Като се изключи едностранно звучащото: "не прелюбодействай", в тази област няма много въведени правила за мъдър начин на живот.

Сексът - това е условие за възникване на Любов на основата на физическите действия, но той в своята същност е енергийна дейност, която може да лекува, и в същото време е и свещена дейност на физически план, която дава живот, зачева живот.

В какво се влюбват мъжете?

Необходимо е "изваждането" на секса от "тъмния килер и неудобното пространство на забраненото и неморалното".

Как? Чрез образование и култура.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
724 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.21 | 13:06

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини