Тази нощ ограничават движението в част от АМ „Хемус“

  • 20 юни 2024 22:44

  • 855
  • 2
Тази нощ ограничават движението в част от АМ „Хемус“
© Bulphoto (архив)

За четири часа – от 00:00 до 4:00 часа тази нощ ще бъде ограничено движението в тунел „Топли дол“ на автомагистрала (АМ) „Хемус“, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Промяната е за безопасното извършване на дейности, свързани с ремонта на съоръжението в тръбата за Варна, допълниха от АПИ. Пътуващите ще се пренасочват по обходен маршрут: от пътна връзка „Витинска река“ при 30-и км по път I-1 и път II-17 до пътен възел „Ботевград“ при 47-и км. 

На 17 юни по време на срещата на служебния министър на туризма Евтим Милошев със служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова стана ясно, че през активния летен сезон не се предвиждат планови ремонти на магистрала "Тракия", както и на други пътни връзки към морските и планински курорти.

При тунелите „Мало Бучино“, „Люлин“ и „Големо Бучино“ се установиха сериозни дефицити на безопасност

В момента се работи активно ремонтът на тунелите "Топли дол" и "Правешки ханове" на АМ "Хемус" да приключи максимално бързо, като и по нея не се предвиждат планови ремонти. На срещата бяха обсъдени мерки за облекчаване на трафика през активния летен туристически сезон и на нея са присъствали и инж. Стоян Николов – член на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура", както и експерти от Министерството на туризма.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
855 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.21 | 00:21

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
..

2024.06.20 | 23:47

1
Че то е ограничено от 40 години, голяма новина!! Да го духат Бойко и Пеевски толкова не наядени шопари неможаха една магистрала за 15 години да построят долни изроди

Добави коментар

Водещи новини