Изписаха от болницата 19-годишното момче, простреляно от полицай

  • 19 юни 2024 14:48

  • 516
  • 1
Изписаха от болницата 19-годишното момче, простреляно от полицай
© Pixabay

Изписаха от болница момчето, което преди две седмици беше простреляно от полицай в Плевен.

В сряда стана ясно, че криминалистът, който стреля по автомобил с пет момчета, е с парична гаранция от 1000 лв. 19-годишният Стефан Диков, който беше опериран по спешност, вече е разпитан.

Родителите на петте момчета в автомобила, по който полицаят стреля с личното си оръжие, са наели адвокати и обмислят, как да защитят правата си. С някои от момчетата работят и психолози.

Бащата на Стефан – Георги Диков каза, че момчето се чувства добре и се възстановява. Той посочи, че синът му е оцелял, тъй като куршумът е избегнал всички органи, минавайки на сантиметър от гръбначен стълб, аорта, бял дроб и далак.

Справедливо наказание и промени в НК, поиска бащата на простреляния от полицай младеж

„Ако куршумът не е бил спрял в Стефчо – влиза в моето дете. Имало опасност за живота. Но ако е бил 20 см по-вляво, то отива в Божидар. За тези деца в автомобила е имало пряка опасност за живота“, каза Пламен Кочев – баща на друго момче, пътувало в автомобила, предава Нова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
516 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.19 | 21:54

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини