Кресна празнува! Зелена светлина за довършването на АМ "Струма"

  • 14 юни 2024 07:54

  • 12071
  • 3
Кресна празнува! Зелена светлина за довършването на АМ "Струма"
©

Зам. - кметът на Кресна Петър Петров изрази задоволството си от новината от вчера - продължаване на строителството на АМ "Струма" през Кресненското дефиле, стана ясно в сутрешния блок на Нова телевизия. 

По думите му, благодарение на това ще се увеличат работните места. Така, според него, може да се задържат младите хора на територията на общината. 

Едното платно на магистрала "Струма" ще е извън Кресненското дефиле

Това е най - смъртоносната отсечка в цяла Източна Европа, информира в "Здравей България" Владимир Тодоров, Българска асоциация на пострадали при катастрофи.

Тодоров коментира и удължаването на АМ "Струма" посока Симитли и обратно с 600 метра с цел да се избегнат тапите заради старта на летния сезон. Припомняме ви, че една от основните причини за тях са пътуващите от Гърция. Тодоров призова служебният министър на регионалното развитие да си спази обещанието и наистина тези 600 метра да бъдат построени за няколко седмици, както е било обявено.

Министърът на околната среда и водите издаде решение относно изграждането на „Източен вариант Г 10.5“ от магистрала „Струма“

Последвайте канала на

Десислава Станева
12071 3

Коментари 3

Добави коментар
Прав ди

2024.06.15 | 09:12

3
Некадърниците стават или природо-пазители или политици! Виновни за това сме всички останали като вярваме на лъжите им и позволяваме да ни обират с лъжите си че работят за наше добро.
ОРОЗ

2024.06.15 | 08:43

2
Тези зелени ,,спасители,, няма да се оставят да ги отстранят от софрата. Не са използвали всички козове.
Груева

2024.06.14 | 09:01

1
Страшна новина!!! Някой ще си погледне работата.

Добави коментар

Водещи новини