Министър Стоянов ще посети Варна и ще открие възстановеното Районно управление в Шабла

  • 30 май 2024 08:20

  • 202
  • 0
Министър Стоянов ще посети Варна и ще открие възстановеното Районно управление в Шабла
© Булфото (архив)

Служебният министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните ще посети Варна и ще открие възстановеното Районно управление в Шабла, съобщиха от МВР.

В 10:00 часа във Варна Стоянов ще присъства на тържествената клетва на курсисти от Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР.

В Шабла служебният министър ще открие възстановеното Районно управление в града. 

Калин Стоянов: Тече мащабна акция в Сливен, имаме над 100 сигнала за нарушаване на изборния процес

Вчера Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните докара лично нов полицейски автомобил за нуждите на участъка във великотърновското село Балван, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

„Поех този ангажимент пред хората от населеното място преди две седмици и днес изпълнявам обещаното, вярвам, че по този начин колегите ми ще изпълняват по-добре своите ежедневни отговорности по осигуряване на обществения ред и гарантиране сигурността на хората в района“, каза Стоянов при връчването на ключовете на превозното средство на началника на полицейския участък главен инспектор Петър Петров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
202 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини