Временно се затваря надлеза на околовръстното в София на бул. "България" до кв. "Бояна"

  • 28 май 2024 17:33

  • 2116
  • 2
Временно се затваря надлеза на околовръстното в София на бул. "България" до кв. "Бояна"
© Gettyimages (архив)

С цел безопасност временно се затваря за движение надлеза на Софийски околовръстен път (СОП) на бул.“България“ от СОП до кв.“Бояна“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Движението ще се извършва през пътния възел кв. “Бояна“ - Околовръстен път.

През 2018 г. е направен ремонт на съоръжението, включващ подмяна на пътната асфалтобетонова настилка, саниране на тротоарните конзоли, нови парапети и ограничителни системи, както елементи на уличното осветление. По носещата конструкция не са извършвани ремонти дейности. След това са правени периодични проверки на самия обект, по време на които не са констатирани проблеми. 

Важна информация за промени в движението заради строителство на метростанции в столичния район „Слатина“

Към настоящия момент Столична община спешно възложи оглед на място от инженери – конструктори. Ще бъде извършено конструктивно обследване на моста и от лицензиран инженер-конструктор, което да покаже състоянието на пътния обект.

Ще бъде ограничено движението в посока кв. “Бояна“ до пълното обследване на съоръжението, изясняване на състоянието му и даване на решение за възстановяване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2116 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Николай Ралчев Тутракан

2024.05.28 | 18:25

2
Николай Петков Ралчев се казвам (Геят на Гейовете)и живея в град Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ненормален ГЕЙ на 48 години и си търся млад гей, който да ме опъва яко.Плащам щедро в Евро. Майка ми Надя Драганчева на 72г одини от гр.Тутракан, ми разреши да живея с гей.Аз съм луд и има жълта книжка.
Ники

2024.05.28 | 17:49

1
Категоричен отказ на adidas

Добави коментар

Водещи новини