Полицейският участък в Роман отново става РПУ

  • 28 май 2024 09:02

  • 461
  • 1
Полицейският участък в Роман отново става РПУ
© Булфото (архив)

В присъствието на служебния министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните официално ще бъде оповестена промяната на полицейското звено в Роман от "участък" в "управление".

През април стана ясно, че предложението на врачанската дирекция на МВР да бъде върнат статутът на романската полиция е утвърдено от министъра. Преди две години управлението беше преобразувано в полицейски участък въпреки протестите на местната общественост.

За осигуряване на обществения ред в град Роман и 12-те села в общината вече ще се грижат  33-ма полицейски служители.

Министърът на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните ще открие днес и районното управление във Вършец, чиято дейност се възстановява почти две години след като беше затворено.

Нови директори на ОДМВР бяха представени пред състава на дирекциите в Търговище, Ямбол, Враца и Габрово

Последвайте канала на

Радина Лазарова
461 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.28 | 12:46

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини