Интензивен трафик за товарни автомобили на някои гранични пунктове

  • 25 май 2024 08:51

  • 588
  • 2
Интензивен трафик за товарни автомобили на някои гранични пунктове
© Pixabay

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция. Това съобщиха от Главна дирекция "Гранична полиция" на сайта си. Информацията е към 6:00 часа тази сутрин.

Движението на границата с Румъния е натоварено на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово", „Кардам" и „Никопол" за товарни автомобили на изход. Областно пътно управление – Русе информира, че от 13 до 31 май 2024 г. се извършва авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево. Въведена е временна организация на движение. Ремонтните дейности се изпълняват в светлата част на денонощието, а трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира с пътни знаци и сигналисти. 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Интензивен трафик за товарни автомобили по границите с Румъния, Гърция и Турция

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът на границата с Република Северна Македония е нормален на всички гранични пунктове.

На границата с Турция движението е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево" за товарни автомобили.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
588 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 17:27

2
❤️ Г­­о­­р­е­щ­­и­ ­м­о­­м­­­и­­­ч­­­е­­­т­­­а­ ­­в­­и­ ­­­о­ч­а­­к­­в­­­а­­т ­­­-­­ X­­­1­­8­­­.­­­F­­U­N

2024.05.25 | 09:31

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини