XIII-тото издание на годишните Медийни награди подкрепя младите таланти на България

  • 22 май 2024 13:06

  • 278
  • 0
XIII-тото издание на годишните Медийни награди подкрепя младите таланти на България
© личен архив

XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024, което ще се проведе на 30 май 2024 г. от 18.00 ч. в София, ще подкрепи младите таланти на България,  съобщават организаторите.

Тазгодишната кауза а церемонията е в подкрепа на 15-годишната флейтистка от Варна с рекорден брой международни награди София Иванова, която бе финалист  в телевизионния формат „България търси талант“  през 2019 г.

Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Тома Томов, Георги КоритаровГеорги КоритаровГеорги Стоянов Коритаров е един от най-известните български журналисти.  През 1979 г., Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва, Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, Валя Ахчиева, и други.   И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, България он Ер, ТВ 1, Евронюз, а също и репортери от печатни и онлайн медии.  

Над 40 журналисти от национални медии и над 150 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
Основната цел на церемонията е да постави на фокус журналистите и медиите, които създават значими за обществото новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на бизнес, медицината, туризма, младите таланти и благотворителните инициативи.

Събитието, което по традиция отбелязва най-българския празник 24 май, съвпада с 18-ия рожден ден на организаторите - агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION.

 

 

Последвайте канала на

Аделина Делийска
278 0

Свързани новини

Водещи новини