Димитър Рачков, Левон Хампарцумян и Тото стават лектори на Bulgaria Wants You

  • 17 май 2024 14:42

  • 262
  • 2
Димитър Рачков, Левон Хампарцумян и Тото стават лектори на Bulgaria Wants You
©

Събитието „Кариера и живот – защо в България?“ се доказа като най-успешния форум за българите по света и у нас, а всяко издание привлича хиляди посетители.

На 14 юни платформата Bulgaria Wants You ще събере близо 100 работодатели в НДК, а водещи отново ще бъдат тв продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Сред популярните личности, които ще влязат в ролята на мотиватори от сцената в НДК, са актьорът Димитър Рачков, финансистът Левон Хампарцумян, музикантът Йонислав Йотов – Тото, журналистът Георги Милков, предприемачът Христо Попов и Явор Николов от „Дронамикс“. 

„България става все по-привлекателна за европейски граждани. Те виждат страната ни по-хубава, отколкото я виждаме ние“ – споделя един от основателите на платформата Андрей Арнаудов. По думите му в България има все повече португалци, италианци, французи, германци, англичани и по тази причина кампанията ще бъде насочена и към част от останалите граждани на ЕС, които са добре дошли да работят и живеят в България, но преди всичко към хората, които искат да останат и да се развиват в родината си.

На форума в столица се очакват над 1000 посетители и десетки компании, които ще търсят своите нови служители на място. Присъствието е напълно безплатно, но изисква задължителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events/sofiya.

Последвайте канала на

Novini.bg
262 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:00

2
❤️ Г­­­о­­р­­­е­­щ­­и­­ ­м­­­о­­м­­­и­­­ч­е­т­­­а­­ ­в­­и­­­ ­­о­ч­­а­к­­­в­­а­­­т ­­­-­­­ X­1­­8­­.­F­­­U­­N
Uuuu

2024.05.17 | 15:00

1
Как тоя помояр тото,тоя е няма такава отврат,с пръчка не бих го пипнал тоя лилавия

Добави коментар

Водещи новини