Дупка се отвори на Дунав мост при Русе, коли спукаха гуми

  • 04 май 2024 13:46

  • 786
  • 1
Дупка се отвори на Дунав мост при Русе, коли спукаха гуми
© Pixabay

Дупка с размери приблизително 30 на 40 см. се отвори в българския участък на "Дунав мост" при Русе. Тя е на 100 метра от началото на моста в посока Румъния, съобщават от областната администрация в дунавския град.

Водачите на превозни средства трябва да шофират с ниска скорост и с повишено внимание в участъка. Причината за пропадането е остаряване на бетона на един от панелите, интензивният трафик, както и големите количества валежи през последните дни.

Поради пропадането през нощта седем автомобила са спукали гуми на мястото. Веднага след подаването на сигнал към директора на Областното пътно управление мястото е сигнализирано и оградено със знаци, които указват проблемния участък.

Отново: 11 коли осъмнаха с нарязани гуми в София

От Областното пътно управление вече са възложили извършването на ремонтни дейности на пътноподдържащата фирма, като първо предстои опасната дупка да бъде залята с бетон и подсилена с метални елементи, а след това ще бъде и асфалтирана.

Ремонтните дейности ще започнат в първия работен ден след празниците. Към момента времето за преминаване през съоръжението не е удължено заради аварията.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
786 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 06:42

1
❤️ Г­­­о­р­е­щ­и­­ ­­­м­­­о­м­­и­­ч­­­е­­­т­а­­­ ­в­и­­­ ­­­о­­ч­­­а­к­в­­а­т ­-­ X­­­1­8­.­­­F­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини