Децата им пият и пушат рекордно за Европа, но много внимават да не ги ваксинират случайно

  • 29 април 2024 16:56

  • 2489
  • 0
Децата им пият и пушат рекордно за Европа, но много внимават да не ги ваксинират случайно
© Pixabay/Novini.bg

12-годишна почина наскоро във Франция – от инфаркт вследствие на стрес при нападение – конспираторите у нас веднага „разбраха“ каква е работата – заключиха, че е от ковид ваксините. Те нали всичко знаят. Други решиха, че коклюшът в България сега е от „пръскането от самолетите“. Абсолютните филмари пък заживяха във филм за Холокост (макар да подозирам, че не са съвсем наясно с произхода и значението на думата). 

Сега коментират всяка болест с насмешка и препратки към така наречената от тях „ПЛАНдемия“; и все питат кога ще им се извинят, че са им се подигравали, щото те били прави за ковида, а не лекарите. Това, че милиони умряха по света, нищо не означава за тях. Това, че десетки хиляди умряха в България, също нищо не означава за тях. Те си настояват, че всичко е било лъжа и искат да им се извинят. 

Българчетата са първи по пушене и пиене

Щеше да е просто смешно и жалко и щяха да будят повече съжаление отколкото нещо друго, ако всичко си оставаше само дотам. Но не. Те прехвърлиха тази лудост извън пределите на ковида и направиха антиваксинирането своя фикс идея. 

И, разбира се, стари болести ще започнат да се появяват отново. Защото високото ниво на ваксинирани е отговорно за постигнат общ имунитет. Когато спадне общото ниво ваксинирани, когато няма критична маса, болестите се възобновяват, защото те никога не са си отивали, винаги са били тук, просто досега сме имали имунитет срещу тях. Изкуствено поддържан. 

Лудостта, която прокараха търсачите на внимание покрай COVID пандемията, се прехвърли към всички ваксини и всички последни остатъци на здрав разум. 

Някои искаха да изкарат пари, като си правят реклама; няма нищо трудно за разбиране тук. Рекламата в България най-лесно се докарва сега с „алтернативни истини“ и „другата гледна точка“. 

Затова решиха да са скандални, че да ги слушат и следват. Политическата игра за разбъркване умовете на хората няма да я споменаваме, защото този текст ще поеме в съвсем различна посока.

Както и да е. 

Каквото и в полето на дезинформацията да се е случило, се е случило… Няма връщане назад. 

Сега имаме коклюш, като Епизод първи от предстоящата драма, която сами сме си приготвили. С тия темпове скоро може и чумата да върнем по нашите земи. То и без това Средновековието сега е модерно. Нали сме имали велики царе по онова време. 

Значи, да преговорим: въпреки високата смъртност от ковид, не вярват, че ковид е истински, а като субпродукт от опитите за нагаждане на конспиративните теории се роди омразата към всички ваксини. Та в бъдеще ще сме свидетели на завръщане на кой знае какво – защо не и туберкулоза например (за разлика от шегата с чумата, тук съм сериозен)…

Както за ковида се продаваха менте сертификати, така и сега се продават менте справки за поставени ваксини на децата, че да могат да си ходят спокойно на градина неваксинирани. В България упорито, поколения на ред – по какви ли не поводи (и все със същия успех) – се търси формулата как и вълкът да е сит, и агнето – цяло. 

Ако може да не му слагаме ваксина, че – видиш ли – да не стане аутист, ама, ако може и да си ходи на градина, че няма кой да го гледа. А правилата? Май*ата им на правилата! Ние сме тарикати. 

Защо – като искате детето ви да не е ваксинирано – не си го гледате сами, а го пращате да бъде обществен проблем и да сваля общия имунитет? 

Една американска актриса и плеймейтка преди години каза, че детето ѝ има аутизъм заради ваксините и всички ахнаха. Нищо, че това беше многократно опровергавано от лекари. Те повярваха на плеймейтката/актриса от Холивуд и нарекоха медицината „конспирация“. Логично нали?

Сега децата им са болни. 

Кой е виновен? 

Кемтрейлса, как кой! Пръскат ги. 

Междувременно, лекари продължават да продават менте справки. Може да не сте забелязвали, но има и такива, които открито във ФБ се рекламират, че „съдействат за ТЕЛК“, ако се сещате какво значи това…

Те могат да ти уредят документ, че си инвалид, та една менте справка за ваксините на детето няма да ти дадат. 

И не забравяйте, че докато се страхуват от ваксините и НАТОвските самолети, дето ги пръскат с кемтрейлс и им програмират кокошките да снасят пет джи яйца…

… отглеждат деца, които са рекордьори по пиене и пушене в Европа. Ама с това проблем няма. Даже се гордеем, че расте бодра смяна юначета. 

Българчетата са първи по пушене и пиене

________________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
2489 0

Свързани новини

Водещи новини