Дават ваучери за топла вода във Варна

  • 30 август 2012 07:21

  • 660
  • 0
Дават ваучери за топла вода във Варна
©

Над 100 клиенти на варненската топлофикация вече получиха ваучери за топла вода, предоставени безплатно от частното дружество, което стопанисва централата и мрежата.

Списъкът с конкретните имена е предоставен на компанията от районните кметства във Варна, като това са хора с ниски доходи, самотни родители и пенсионери. Ваучерите за месец август са отразени в месечните фактури и вече са приспаднати от сметките на определените предварително абонати, казаха от дружеството. Предоставянето на помощите е част от социално-отговорната политика която има за цел да подпомага социално слабите си клиенти, коментираха от топлофикацията. Инициативата се провежда през месеците юли, август и септември тази година.

Освен по списъци на общината ваучери ще бъдат отпускани и при кандидатстване онлайн на сайта на топлофикационното дружество. От септември стартира и проектът „Моят квартал”, при който дружеството съвместно с кметство „Младост” ще подобри предблоковото пространство на входовете – лоялни клиенти на компанията. В рамките на проекта пред всеки вход ще бъдат монтирани нови градински пейки. Първоначално това ще стане в „Младост”, а след това и в останалите жилищни райони на Варна.

Последвайте канала на

Novini.bg
660 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини