Биоенерготерапевт: Духът във всеки човек е самият Господ

  • 25 април 2024 14:03

  • 339
  • 1
Биоенерготерапевт: Духът във всеки човек е самият Господ
© Bing Image Creator

Преминах през няколко живота – през професионален спортист, предприемач, бизнесмен, и накрая разбрах кой е пътят от душата ми, коя е моята мисия. Това каза биоенерготерапевтът Славко Матанович в интервю за "Фокус".

Той е професионалист по духовно-енергийна медицина и се занимава с изцеление на физическо, енергийно и духовно ниво. Прави и обучения по тези техники.

Има хърватски корени, роден е в Босна, а в България казва, че намира мястото си. "Следвам интуицията си и тя ме докара там, където трябва. Когато дойдох в България, разбрах себе си, душата си. Мисията, която имам, е много важна за духовно-енергийното развитие изобщо на населението. До края на тази година ще разберете колко важна роля има България за света. Енергията, вярата и религията са свързани. Баба Ванга и свети Иван Рилски пазят България. И не само те – Богородица сега се обажда и изпраща чудесна информация точно за тази и следващата година. Явно тези сили са избрали България точно в този момент. Сега се отваря порталът директно от Господ над целия район на Петрич“, разказа Славко Матанович.

Писателят Юлияна Георгиева: Всеки творец е проводник на една висша енергия отгоре

Човекът е комплексно същество и се състои от четири основни тела: физическо, енергийно, духовно и човешкото. "Духът във всеки човек е самият Господ“, допълни той.

Енергията влияе върху човешкото здраве. "С енергията се лекува, но е важно да се знае, че за качественото лечение са нужни и другите видове лечение, не само енергийното. Ако проблемът е на енергийно ниво, лекарят не може да излекува човек“, обясни той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
339 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.25 | 16:25

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини