5000 лв. глоба за незаконно разположена каравана по морето

  • 12 април 2024 13:19

  • 238
  • 2
5000 лв. глоба за незаконно разположена каравана по морето
© Novini.bg/ Canva

Масови проверки за дивото къмпингуване започват по морето от днес.

Две институции ще следят за незаконно разположени каравани в държавни горски територии и върху дюни, които трябва да бъдат премахнати преди началото на активния сезон. 

Днес изтича гратисният период, в който собствениците на каравани можеха да ги премахнат доброволно. А ако не ги преместят, ще им бъдат съставяни актове за административно нарушение. Глобите са до 5000 лева.

Започват проверки за незаконно къмпингуване по Южното Черноморие

Проверките започват от залива Вромос край Черноморец и ще продължат през следващите дни на юг от Бургас. Много от собствениците оставят караваните си и през зимния сезон, за да си пазят място през лятото.

"Много са нарушителите по цялото Черноморие. Само тук колегите от Държавното горско стопанство са установили над 100", каза зам.-областният управител на Бургас Владимир Крумов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
238 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бьорн Густавсон

2024.04.13 | 06:13

2
Само на морето ли? Елате на яз.Искър да видите за какво става дума! На морето положението ще ви се стори майчина милувка! Цели незаконни градове са разположени в чашката и около нея на язовира.Всеки си е заграбил по парче земя и "узаконил" с каравана или купчина тухли. От страна на държавата, пълно безхаберие!

2024.04.12 | 17:45

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини