Интензивен трафик на някои гранични пунктове с Румъния и Турция на изход за товарни автомобили

  • 12 април 2024 08:27

  • 256
  • 2
Интензивен трафик на някои гранични пунктове с Румъния и Турция на изход за товарни автомобили
© Pixabay

Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния и Турция на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по граничните пунктове е към 6:00 часа.

На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин”, „Оряхово”, „Никопол” и „Кардам” на изход за товарни автомобили.

Трафикът е интензивен и на границата с Турция на ГКПП „Капитан Андреево” на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция движението е нормално на всички ГКПП. Затруднено е преминаването през ГКПП „Кулата“/„Промахон“ поради въведената от гръцките власти временна организация за поетапно ограничаване на движението на товарни автомобили в двете посоки. Извършва се ремонт на повредени участъци от пътните ленти за камиони и периодично те преминават само през една лента на вход и една - на изход. Ремонтните дейности на ГКПП „Промахон“ ще продължат до 16 април.

От МВнР информираха за ограничаване на тежкотоварния трафик към Истанбул от 05:00 ч. на 14 април до 05:00 ч. на 15 април

През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът на границата със Сърбия е нормален на всички ГКПП. На ГКПП „Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Движението на границата с Република Северна Македония е нормално на всички ГКПП.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
256 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:41

2
❤️ Г­о­­р­­­е­­щ­­и­­ ­м­­­о­­­м­­и­­­ч­е­т­­­а­­ ­­­в­­и­ ­о­­ч­­­а­к­в­­­а­­т ­-­ X­­1­8­­.­­F­­­U­­N

2024.04.12 | 09:49

1
Луд ce-кc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите се-кса си незабpавим-----> use.my/bman

Добави коментар

Водещи новини