Румен Радев поздрави Христо Мутафчиев по повод 55-ата му годишнина

  • 04 април 2024 12:49

  • 318
  • 2
Румен Радев поздрави Христо Мутафчиев по повод 55-ата му годишнина
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави големия български артист и председател на Съюза на артистите у нас Христо Мутафчиев по повод 55-ата му годишнина, съобщиха от пресцентъра на президентството.

„Постигнатите от Вас успехи са плод на упорита работа, вродена дарба и отдаденост в името на изкуството“, подчертава президентът в писмото си и изразява увереност, че Христо Мутафчиев ще продължи да съчетава успешно своите творчески изяви с отговорната мисия към развитието на българското актьорско майсторство и благополучието на артистичните среди. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на подчертава също така, че през годините Христо Мутафчиев се е утвърдил като личност с ерудиция и позиции по значими теми, ценени както от колегите му в театъра и киното, така и от българската общественост. 

Христо Мутафчиев стана чичо за втори път

„Нека и занапред да печелите признанието на публиката и на младите поколения с вдъхновение и достоен личен пример“, заявява още в поздравителния си адрес президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и пожелава здраве, неизчерпаеми сили и творческо дълголетие на Христо Мутафчиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.04 | 16:57

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
ръкостискане

2024.04.04 | 13:01

1
между мафиот и бездарник

Добави коментар

Водещи новини