Кметът на Варна отличи полицай, разкрил над 10 престъпления за три месеца

  • 20 март 2024 15:37

  • 337
  • 2
Кметът на Варна отличи полицай, разкрил над 10 престъпления за три месеца
© Булфото

Кметът на Варна Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори отличи Ивайло Иванов, командир на отделение в сектор „Общинска полиция“, който е разкрил повече от 10 престъпления за 3 месеца.

Той поздрави служителя на реда за усърдната му работа, като подчерта, че неговата кауза съвпада с тази на ръководството на общинската администрация – Варна да стане по-добро и по-спокойно място за живеене, предава БТА. 

Разкритите престъпления през трите месеца са от различен характер – кражби, притежание на наркотици, грабежи, шофиране в нетрезво или дрогирано състояние, обясни Иванов. Той уточни, че задържаните с наркотици са основно млади хора.

Иванов коментира още, че има и много санкционирани пешеходци, които пресичат неправилно.

Полицейската работа изисква наблюдателност, безкомпромисност и смелост, защото има и рискови ситуации, каза още Иванов. За наградата от общината той посочи, че се радва, че усилията му се оценяват и това го мотивира още повече.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
337 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:46

2
❤️ Г­­о­р­­е­­­щ­­­и­­­ ­м­­­о­­м­­­и­­ч­­е­­т­­­а­­­ ­­в­­и­­ ­­­о­­ч­­а­­­к­в­­а­т ­­­-­­­ X­1­­­8­.­­F­­­U­N

2024.03.20 | 19:49

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини