Методи Лалов: Защо е необходимо да отидем на парламентарни избори възможно най-рано?

  • 20 март 2024 12:03

  • 1408
  • 0
Методи Лалов: Защо е необходимо да отидем на парламентарни избори възможно най-рано?
© pixabay

Коментар на Методи Лалов, бивш съдия, председател на Софийския районен съд - СРС, който скандално и безпрецедентно за тези среди сам хвърли оставката си, поради несъгласие с политиката на ВСС и обвини във вмешателство висшите съдии в работата на СРС. Той беше също така общински съветник в СОС с мандат 2019-2023 г. от квотата на ПП „Да, България”, но и от там напусна. Понастоящем е адвокат, вписан е като медиатор.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 781

Сн. личен архив

Защото избирателите, които са гласували за ПП-ДБ, ще могат да направят за първи път информиран избор, като знаят, че ПП-ДБ са готови да управляват с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а и с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Мандатът, който тези избиратели дадоха на ПП-ДБ, беше при заявки от лидерите, че няма да управляват с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПС; че ще държат Борисов и Пеевски далече от властта; че дори ще ги вкарат в затвора.

Мандат се дава при ясни параметри на овластяването. Извършването на действия от представителите извън представителната власт са напълно неприемливи.

Никое управление не е в полза на гражданите, ако се основава на лъжа.

Сега ПП-ДБ управляват в лъжа и това ги кара да продължават да лъжат и мажат.

Рестарт, а след това каквото решат избирателите.

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1408 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини