Дон Цеци: Няма съборени гета на български роми във Франция, нашите са сутеньори

  • 27 август 2012 08:02

  • 2902
  • 4
Дон Цеци: Няма съборени гета на български роми във Франция, нашите са сутеньори
©

Няма информация, че са съборени гета на българските роми във Франция, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев.

По думите му, българските цигани във Франция предимно са сутеньори и проститутки. Кънчев поясни, че рядко българските и румънските роми се събират на едно място и живеят в едни гета, защото румънските са кардараши, а за тях другите роми са роби.

Според евродепутата Димитър Стоянов, политиката на Франция по отношение на циганите е безсмислена.

Кънчев е категоричен, че проблемът не е само на Франция, а е европейски.  Стоянов го подкрепи и заяви, че много европейски пари, които са били предназначени за интеграцията на ромите, са потънали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2902 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.13 | 12:12

4
Като искат да ги интегрират, да ги прибират у тях и да ги интегрират! Защо не ги допускат за интеграция?
ИЗГОНИ ГЕРБ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

2014.02.13 | 12:12

2
Ами единственото спасение за България е тукашните цигани доброволно да се разпръснат и разселят из другите страни на Европа, и на тях ще им бъде по-добре, пък и ние ще се отървем частично от този проблем. За съжаление обаче "европейците" не ги искат, защото са расисти, и се опитват принудително да превърнат България в циганското гето на контитента...
Адолф Хитлер

2014.02.13 | 12:12

3
Приятелю, ти си много прав. Но, аз си мисля, че трябва да се каже - " унищожи ГЕРБ и спаси България !" И се убеждавам, че съм прав, след като и ти мислиш като мен, т. е. - Европа има за цел да превърне страната ни в циганското гето на Стария континент.
Тервел

2014.02.13 | 12:12

1
Гадното е че тея идиоти се наричат българи, пък ония от Румъния - румънци. После защо всички си мислят че сме 1,60 с тъмен цвят на кожата, по няколко зъба, 7-8 деца и живеем в гета около сметището/ кофите за боклук. А тоя Димитър Стоянов какво се меси на Франция. Франция е световна сила! Тоя Митко си мисли че има повече акъл от Световна Сила ли? Мисли си че неговия ум е по-могъщ от няколко десетки милиони други? Франция в момента е една от малкото държави в които хората са равни, но наистина равни. Ако извършиш престъпление и си циганин - отиваш в затвора! А не като в другите страни, да ги пуснат защото миличките не са се интегрирали. На Франция мога да кажа браво!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини