Променят движението по магистрала „Тракия“

  • 14 март 2024 10:43

  • 589
  • 2
Променят движението по магистрала „Тракия“
© Pixabay

Променя се организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас от 19 март до 2 април, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Това се налага поради ремонт на фуги на две мостови съоръжения.

Променя организацията на движение в посока Бургас при 339-и км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

Движението в посока София се променя при 351-ви км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

Движението край Сливенско по АМ "Тракия" е само в активната лента

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен, посочват от АПИ.

В края на февруари бяха подменени повредени осветителни тела в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на автомагистрала „Тракия“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:02

2
❤️ Г­­­о­р­­­е­щ­­и­ ­­м­о­­м­­­и­­ч­е­т­­­а­­­ ­­­в­­­и­­ ­о­ч­­­а­­к­в­­­а­­­т ­-­ X­1­­8­.­­­F­­­U­­N

2024.03.14 | 17:09

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------>> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини