Без коли в центъра на София, и мисиите на САЩ и Израел

  • 26 август 2012 08:14

  • 1038
  • 0
Без коли в центъра на София, и мисиите на САЩ и Израел
©

Във връзка с писмо от дирекцията "Държавен протокол" за организиране на събития в културния център "Хабад" от 8.30 ч. на 27 август до приключване на проявата се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Стара планина" между ул. "Панайот Волов" и ул. "Черномен".

От пресцентъра на Столичната община съобщиха, че от 17.30 ч до 20.30 ч на 27 август се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на гостите, поканени на събитието, по ул. "Стара планина" между ул. "Панайот Волов" и ул. "Черномен".

Заради събитие, организирано от посолството на САЩ от 7.00 ч. до 18.30 ч. на 27 август се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства по следните улици: ул. "Козяк" между ул. "Елин връх" и бул. "Никола Вапцаров", ул. "Проф. Д-р Желязко Христов" между ул. "Козяк" и бул. "Никола Вапцаров", ул."Ран Босилек" между ул. "Козяк" и ул. "Руй планина".

Във връзка с проява, организирана от дирекцията "Държавен протокол" от 8.00 ч. до приключване на събитието на 27 август се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Акад. Казанджиев" между ул. "Св. Мария Магдалина" и резиденцията на посланика на Израел и по ул. "Св. Мария Магдалина" между ул. "Акад. Казанджиев" и Симеоновско шосе, посочват от общината.

Последвайте канала на

БТА
1038 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини