LED осветление в Сандански, в Мелник – в унисон с архитектурата

  • 08 март 2024 14:18

  • 225
  • 1
LED осветление в Сандански, в Мелник – в унисон с архитектурата
© Freepik

Община Сандански започна подмяна на уличното осветление във всички 52 населени места. Близо 3000 осветителни тела ще бъдат сменени с енергийно ефективни LED лампи.

Фирмата, която спечели обществената поръчка, вече започна демонтажа на старите улични лампи, като паралелно ще бъдат поставяни и новите LED осветителни тела.

В община Сандански има 52 населени места, едно от които е и Мелник, обявен за град музей заради уникалната си архитектура, природа и богата история. Там новото осветление ще бъде в унисон със старинната атмосфера.

Целият проект за подмяна на уличното осветление предвижда да бъдат поставени 2850 енергоспестяващи осветителни тела, което ще намали разходите за електроенергия и консумативи и ще промени облика на населените места, заявяват от община Сандански, която финансира реализацията на проекта със собствени средства.

Ново осветление в два парка в София

Новата модернизирана система за улично LED осветление ще промени облика на населените места в тъмните часове на денонощието, ще подобри условията за движение на моторни превозни средства и пешеходците и значително ще намали годишните разходи за електроенергия.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
225 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.08 | 17:06

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини