Ремонт спира влаковете между Горна Оряховица и Дъбово

  • 24 август 2012 21:09

  • 828
  • 0
Ремонт спира влаковете между Горна Оряховица и Дъбово
©

През периода от 27 август до 27 октомври ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите "Горна Оряховица" и "Дъбово", съобщиха от БДЖ.

Това налага промени в транспортната схема за движение, както на различните категории пътнически влакове, така и на товарните влакове, които пътуват през този участък. Причините за временното прекъсване на влаковото движение в участъка между двете гари са ремонти. През горепосочения период се въвеждат промени в разписанията и се променят маршрути на международни, бързи и пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Горна Оряховица и Дъбово. Пътниците от двата международни бързи влакове между Букурещ и Истанбул ще бъдат превозвани с автобуси в участъка между Горна Оряховица и Димитровград.

Пътниците от 24-те пътнически влака, които преминават през участъка на извършвания ремонт, ще бъдат превозвани с автобуси в участъка между Горна Оряховица и Дъбово, посочват от железопътната компания. Бързият влак от Дъбово за Пловдив ще пътува по различни маршрути, както следва: от 27 август до 20 септември ще се движи през Карлово за Пловдив, а от 21 септември до 27 октомври ще преминава през Стара Загора за Пловдив, информират от БДЖ.

Последвайте канала на

БТА
828 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини