Спират движението на влаковете между Стара и Нова Загора

  • 24 август 2012 16:17

  • 1476
  • 0
Спират движението на влаковете между Стара и Нова Загора
©

Движението на влаковете в участъка между гарите Стара Загора и Нова Загора ще бъде прекъснато през периода от 24-и август до 8-ми декември, съобщиха от БДЖ. Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонти по железния път.

През периода на ремонта ще бъдат въведени промени в разписанията и маршрутите на всички бързи и пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Стара Загора и Нова Загора. С частична промяна в своя маршрут ще се движат шест бързи влака със задължителна резервация и осем бързи влака, които пътуват по маршрутите от София за Бургас и Варна през Пловдив и Стара Загора, както и в обратните направления, посочват от холдинга.

Прекъсването на влаковото движение между Стара Загора и Нова Загора налага промени в разписанията и маршрутите и на различни категории пътнически влакове, които се движат по други железопътни линии. Всички товарни композиции, които обичайно се движат по линията между Стара Загора и Нова Загора, също ще бъдат отклонявани по обиколни маршрути, информират от БДЖ.

Последвайте канала на

БТА
1476 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини