Интензивен трафик по някои гранични пунктове

  • 25 февруари 2024 11:10

  • 535
  • 2
Интензивен трафик по някои гранични пунктове
© Булфото

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните пунктове с Румъния, съобщават на интернет страницата си от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР по данни към 06:00 часа тази сутрин. Движението е интензивно на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) „Крадам“, „Видин“ и „Оряхово“. 

На границата с Гърция движението се осъществява нормално на всички гранични пунктове. През ГКПП  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Изключително тежка, но и изключително удовлетворителна година за "Гранична полиция", отчете Антон Златанов

На границата със Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични пунктове, допълват от „Гранична полиция“. 

Последвайте канала на

Калина Христова
535 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:44

2
❤️ Г­о­р­е­­щ­и­ ­м­о­­­м­­и­­ч­­­е­т­­­а­­ ­­в­и­­ ­о­­ч­­­а­­­к­­­в­а­­т ­-­­­ X­1­­­8­.­F­U­­­N

2024.02.25 | 17:11

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини