Село остана без ток, след като кола се заби в стълб

  • 15 февруари 2024 18:52

  • 4252
  • 2
Село остана без ток, след като кола се заби в стълб
© Bulphoto (архив)

Шофьор заби колата си в бетонен електрически стълб и спря тока на цяло село във Врачанско. Мъжът е оцелял по чудо и е избягал от мястото на инцидента.

Малко след девет вечерта в село Камено поле се чул силен трясък, след което нощта се превърнала в ден, разказват хората.

„Едно зарево на комшиите, все едно, че изгрява слънце. От стълба на ъгъла жиците хвъргат ток“, описва ситуацията Генка Вътова, жител на Камено поле.

Катастрофа между тир и две коли в Ямболско, четирима души са ранени

Когато полицаи и енергетици пристигат на мястото, виждат отсечен електрически стълб, опрян върху къща.

Малко по-късно в съседен двор е открит смачкан автомобил. 42-годишният собственик в крайна сметка поел вината, но първоначално се опитал да я прехвърли върху болна роднина.

Остава загадка как колата, която е със сериозни поражения след удара, е била преместена от местопроизшествието. До ранния следобед отстраняваха щетите. Монтиран бе нов стълб. Почти навсякъде имаше скъсани проводници като след буря.

Ако се окаже, че има изгорели електроуреди, ще ги плаща виновният водач, обявиха от енергодружеството. Образувано е досъдебно производство.

Шофьорът не е тестван за алкохол, той като не е открит на мястото на инцидента.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:20

2
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­щ­и­­­ ­м­о­­­м­­­и­­ч­е­­­т­­а­­­ ­­­в­­­и­ ­­­о­­ч­­а­к­­­в­­а­­­т ­­-­­ X­­1­8­­.­­F­­­U­­N

2024.02.15 | 21:23

1
Чували сте за подобрената формула на Виагра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички, това е просто чудо: Чувствам се по-млад, сексът е като преди брака и това спаси брака ни. Ето какво пишат за нея----> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини