Земеделци блокираха подстъпа към "Тракия" край с. Сарая

  • 08 февруари 2024 11:31

  • 646
  • 2
Земеделци блокираха подстъпа към "Тракия" край с. Сарая
© Булфото (архив)

Около 100 производители на зърно и оранжерийни зеленчуци блокираха подстъпа към АМ“ Тракия“ в района на пазарджишкото село Сарая. Към тях се присъединиха и животновъди.

Животновъдите заявиха, че са един от най-натоварения и ощетен сектор в земеделието.

"Млякото е с цена от 1,20 до 1,80. Имат пазар тия, втората ръка", каза протестиращ, предаде БНР.

Земеделци отново блокираха главния път Варна – Бургас

"Работим 365 дни, почти денонощно и затова се борим за втора категория труд. Борим се и да отпадне бумащината. Днес съм си направила труда да разпечатам и да донеса списък с документите, които ни искат, когато дойдат на проверка - 37 дневника. Ние животни ли да гледаме, ще ги пасем ли или ще приготвяме документи", добави друга протестираща.

Блокадата ще остане до 14 часа, затова полицията организира обходни маршрути, каза говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
646 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Емѝ...ибана ШУШУМИГА съм- МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.02.08 | 11:39

1
Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!
Пет

2024.02.08 | 12:06

2
Откачалник..Защо не се скриеш или изнесеш от Бг? Не разбра ли че Никой не те иска!

Добави коментар

Водещи новини