79 години по-късно: не само, че още са тук, но се множат и правят все нови и нови партии

  • 01 февруари 2024 16:49

  • 7172
  • 0
79 години по-късно: не само, че още са тук, но се множат и правят все нови и нови партии
© ДАА

„Насилието е последното убежище на некадърния“.
~Айзък Азимов

 

Докато героите се сражавали за България в Балканската, Междусъюзническата и Първата световна, шумкарите се крили по дупките. Докато текла и Втората световна, се крили по дупките. После, с помощ от националните предатели, червената армия дошла, когато българската армия била пратена – през 1944 г. – срещу Вермахта; и тук не е имало кой да ги спре и да им срита вмирисаните ватенки, както през предишната война (научили си урока, втория път пробвали с измама и агенти).

Дошъл девети септември и изпълзели от дупките си. Писали се комунисти, партизани, активни борци и започнали да измъчват и убиват истинските герои. 

Неграмотните гниди започнали да тормозят и убиват умните хора, неможещите завистници унищожавали можещите. 

И започнала „народната власт“ на търтеите и тарикатите, неможещите слагачи, доносниците, писачите на клевети и фалшива история. 

С любезното съдействие на главните терористи от кремъл. 

Малцината, които т.нар. народен съд не намерил за виновни и бил а-ха да освободи, ги върнали – по заповед на сталин. Той разпоредил да се осъждат „повече бройки“. Точно така – не „хора“, а „бройки“. И им скалъпили процеси, и ги екзекутирали. 

Прочистване. 

Сганта, която врещи: „да не си забравяме историята, да не заличаваме, да не пренаписваме“, отказва да почете жертвите на комунистическата чума и отрича, че е имало терор и диктатура; не признава за Белене и Скравена…

… но – много интересно – като им прикипи от безпомощност, започват да викат как идвало време за новите Белене и Скравена. 

Те така водят спорове – като всеки друг малоумен некадърник с речник от двайсет думи: изпъква им вената на челото и започват да се слюнчат как ще избиват и пращат в лагери. 

Иначе се имат за умни и за патриоти, нищо, че мечтаят да убиват българи. Както предците си. 

Между другото, другари, БСП все още не се е извинила за терора на партията, за която се гордее, че е наследила. БКП. Те не само, че не крият, че са издънка на тази сбирщина от убийци, но и дори се гордеят, пишат се „столетница“. 

А днес – за поредна година – по време на минутата мълчание, посветена на жертвите на комунистическия терор, са излезли демонстративно от зала. 

Искам да кажа няколко думи за тях:

Те НЕ са човешки боклуци, които не заслужават не само да бъдат политици, но не заслужават и да бъдат нещо повече от сполучливи аборти. 
Те НЕ са цирей на челото на историята на България.
Те НЕ са лъжци, НЕ са измекяри и НЕ са долна сган, която трябва да бъде изхвърлена от България с еднопосочен билет за единствената държава, за която някога са работили – русия. 

Просто споделям мисли, а вие какво чувствате спрямо тях – само вие си знаете. Може да НЕ споделяте моите мисли от няколко реда по-горе. НЕ знам. 

За Израждане и изрожденците дори няма какво да се каже. Фашисти винаги е имало сред най-низките кръгове на обществата, особено когато в обществата виреят политици-циреи, които са култивирали поколения от неуспели, затапени откъм разсъдък индивиди, шлайфани за по-лесна манипулация, натъпкани с пропаганда до повръщане, а после донатъпкани с повърнатото от пропагандата. 

Искам да отбележа и още няколко факта. 

Президентът, който не спря да говори за противоконституционно това, противоконституционно онова, сега прави партия – което е против конституцията. Защото не може действащ президент да участва в политиката, да прави партия и да се меси в изборите. Противоконституционно е. 

Той обаче си мисли, че излиза „чист“ от ситуацията, защото, видиш ли, той ЛИЧНО не я прави тая партия. Правят му я. 

Ще твърди, че няма нищо общо, но ето – всички някак си знаем, че има. И според мен той разчита на това, че всички знаят, за да може да събере вота на феновете си. 

Но ще каже все пак, че не я е правил. Тоест, измъква се с техническа подробност. 

Мафиотите, между другото, никога не преговарят с корумпираните съдии или прокурори лично. Винаги преговарят от тяхно име. Имат си посредници. Просто реших да го вмъкна това в текста. 

И какво излиза? На мен ми се струва, че главният викащ „противоконституционно е“ нарушава конституцията съзнателно, при това се измъква с технически подробности. Докато ни гледа в очите. 

И на хората си им харесва, и ще гласуват за него, и го наричат „велик държавник“ и смятат, че „само той не нарушава закона“.

Да…

И сега, на практика, централата на новата партия май ще се окаже в президентството, а ресурсите им за реклама така ще са неограничени – бюджетът му. Нашите пари. Всички телевизии са длъжни да показват „политическия лидер“, защото той е (и между другото) президент. 

Това е човекът, който сезира Конституционния съд за това, че България си върна Росенец от ръцете на руснаците, смята го за противоконституционно; но се оставя да му правят партия. И това не му се струва противоконституционно. 

Тарикатстване на дребно. 79 години вече тарикатстване на дребно. И понеже властта е в тях – благодарение на руските пари и руското насилие, вече 79 години се имат за много умни и не могат да прозрат дори дълбочината на собствената си тъпота. 

Това е едно от най-гадните неща на този тип „управления“, че дори не ни манипулират умни хора, а прости до комично зелени чорапи, фуражки и обикновени глупаци си вярват, че са много умни, докато те са просто дръвници, сложени на постове, на които няма как да бъде сложен друг, защото властта се манипулира все още от кремълското лоби. 

Все едно един малоумен, на който са дали зареден пистолет и всички в стаята му изпълняват малоумните заповеди, да смята, че го правят, защото е много умен, а не защото държи зареден пистолет. И да се гордее с това „колко е умен“.

79 години. 

Ето ви още един интересен факт:

Преди два дни вицепрезидентът Йотова изля нещо, което според мен, е кофа с пропаганда и подстрекателства. 

Тя каза: „Напоследък в България се забелязва зле прикрита тенденция за изтриване на българската история. Кому пречи тази история и защо някои не искат да прочетат нейните уроци? Защо се заличават класиците на българската литература?

Вицепрезидентът Йотова: Опитът за обезбългаряване трябва да бъде спрян

Според мен, онези, които се опитват да изтрият българската история, са комунистическите русофили, които искат да пробутат лъжата, че МОЧА е паметник на „освободители“, а не желаят да признаят, че е имало терор по времето на комунистическата диктатура; онези, които не зачитат жертвите; онези, които искат паметниците на ватниците да се извисяват високо над паметниците на Левски и Ботев; онези, които – с манипулации от помийни сайтове за фалшиви новини, точно както преди, с фалшиви учебници по история – накараха последователите си да си мислят, че българските герои и опълченци са били нещастни малчовци, които нищо не могли да направят сами и ние сме били, видиш ли, свободни само заради московската кочина (която е дошла тук, само за да заграби територии и да си разпространи смрадливото влияние). 

Според мен, те са изтриващите българската история. Подменящите я с подправена, надраскана по мазетата на кгб през годините. 

А колкото до „Защо се заличават класиците на българската литература?“ … ако може госпожата да посочи откъде са изтрити, защото на мен това ми стои само като продължение на лъжата, че щели да махат „Аз съм българче“. Беше доказано многократно, че никой не планира да прави нищо на „Аз съм българче“ и колкото и да се опитва да прави лъжливи манипулации, все така си остава фактът, че никой нищо няма да му прави. И колкото повече повтаря една лъжа, толкова повече доказва на всички ни, че в торбата с трикове вече нищо не е останало и са опрели до елементарните лъжи и пладнежки кражби на малкото останал здрав разум у разбеснялата се тълпа – давайки си сметка, че насъскват българи срещу българи. 

Това аз наричам „национално предателство“ – политици от най-висш ранг да насъскват едни българи срещу други българи. И е гнусно, и е долно, и е присъщо само на русофилски слуги на кремъл. 

Никое друго човешко същество на тази планета, дори най-долните отрепки, нямат у себе си това жило на нищожността, както продажните слуги на московската фабрика за смърт и разруха.

Да продаваш собствената си родина на ръце, за които ЗНАЕШ, че са ръце на убиец, носещи разруха и безпътица, средновековие и смърт… 

… и въпреки това – броейки кървавите си пари – да го правиш ден след ден, систематично и това да е единствената ти цел. Това е присъщо само за един тип „хора“ на тази планета. Русофилските слуги на кремъл. Никога не е имало нещо по-долно от тях в цялата история на човечеството. 

...

Ще се върна на госпожата. На вицепрезидента. Цялото ѝ ораторстване тя изпълни по време на честване на 170-годишнината от рождението на Стефан Стамболов. Който е един от най-яростните рософоби, убит от русофили, по заповед на москва. 

И не знам защо, но ми идва отвътре да кажа: Наглост, безочие, безродственост и предателство, вашите имена са русофили и комунисти. 

Но те си го знаят много добре и не им пука. Хихикат се тайно, облизват се доволни при всяка банкова трансакция, потриват ръце и си подготвят следващата фалшива реч, доволни от изобретателността си да лъжат за пари. Те дори гледат с гордост на таланта си да лъжат безочливо, имат го за „умение“ и „професионализъм“. 

Някои от тях дори се преструват на „журналисти“ и се опитват да се правят на остроумни (колкото и да са тъпи), мятайки шегички за народния съд, надъхвайки последователите на московската месомелачка. За пари, разбира се. И с надежда господарят в кремъл да ги похвали и да им даде – след новия девети септември – малко власт и на тях, че да си избият всичките комплекси, които вървят комплект с мижавата им душичка и келявата им същност на измекяри. 

Те си мечтаят да са новите версии на оня с пушката от снимката в началото. Вижте му разтрепераната, страхлива душичка. Сравнете с осанката и излъчването на арестуваните – макар и с ръце на гърба, макар и отиващи на смърт. 

Завист и насилие извират от такива като тоя шумкар с пушката. И шумкарчетата днес.  
 

„Насилието е последното убежище на некадърния“.
~Айзък Азимов

________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
7172 0

Водещи новини