Калин Стоянов поздрави хората, участвали в акцията по намирането на детето, изчезнало край Радомир

  • 24 януари 2024 20:40

  • 1799
  • 3
Калин Стоянов поздрави хората, участвали в акцията по намирането на детето, изчезнало край Радомир
© Булфото (архив)

"Само за три часа беше открито 4-годишно момченце, което изчезна днес следобед в гориста местност близо до хижа „Орлите“ над град Радомир. Съобщението идва около 15 часа на тел. 112. Незабавно са сформирани групи за издирване, в които се включват полицаи, пожарникари, служители на "Гранична полиция" и местни доброволци", съобщи МВР в профила си във Фейсбук.

"Участниците в акцията бяха оборудвани с термокамери, а в огледа на района бяха използвани и два дрона. Момченцето е открито в добро здравословно състояние и транспортирано до болнично заведение, където е придружено от родителите си", добавиха от институцията в социалната мрежа.

"В Радомир пристигна и министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните. По думите му щастливата развръзка е в резултат на бързата, адекватна и професионална реакция на всички институции. Детето е открито на около три километра от мястото, за което е било съобщено", посочиха още от МВР.

"Поздравявам всички служители на МВР, органите на местната власт и всички доброволци, участвали в спасителните действия. И въпреки, че условията по издирването бяха тежки, взехме правилните решения и всички институции работиха в синхрон", заяви министърът на вътрешните работи.

Откриха изгубеното край Радомир 4-годишно украинче

Последвайте канала на

Novini.bg
1799 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
s i ga ni gaz kamera

2024.01.25 | 05:41

3
tozii po miarr kolko e gnusen.... sha mu prysna glaffataa kuha milicionerska

2024.01.25 | 00:58

2
a tozi bokluk ne pozdravi li i kolegite si ubiici deto izvarshiha ubiistvo vav stara zagora

2024.01.25 | 00:47

1
Украинска паплач да го бяха убили

Добави коментар

Водещи новини