Денков инспектира свлачището при Рибарския плаж във Варна

  • 22 януари 2024 13:11

  • 886
  • 3
Денков инспектира свлачището при Рибарския плаж във Варна
© Bulphoto

Кметът на Варна Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори запозна премиера акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С със състоянието на свлачището при Рибарския плаж във Варна. Те направиха обход на мястото на свлачището и обсъдиха визията за брегоукрепващи дейности.

"Видно е, че това място е изоставено с много години. Ще направим програма за свлачищата, но трябва да има много ясни проекти, които да са научно обосновани. Второ - става дума за големи суми и средства, за милиарди. Трябва да наваксаме изоставане, натрупано през последните повече от 30 години. Трябва да се търсят източници на финансиране, това е дългосрочна задача", посочи акад. Денков. 

Премиерът Николай Денков - на посещение във Варна

Според кмета на Варна Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори целият северен бряг е свлачищен район. Това, което зависи от нас, ние ще го направим, каза още той. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
886 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.22 | 15:42

3
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.22 | 13:54

2
А съпуниса ли го.
Бате Цецо

2024.01.22 | 13:37

1
Апартамент гейт какво се изплющел най-отпред, да им се невиди в измамниците!

Добави коментар

Водещи новини