Жителите на Бойчиновци протестират

  • 22 януари 2024 08:56

  • 1167
  • 1
Жителите на Бойчиновци протестират
© Кадър - Нова телевизия

Жители на Бойчиновци излизат на протест в понеделник. Хората са недоволни от управлението на общината и от състоянието на улиците и тротоарите в града и селата. Години наред републикански път, който свързва селата в района, стои недовършен, информира Нова телевизия.

По думите на местните уведомленията им за протеста са били отказани от общината и е трябвало да стигнат до съда.

„Имахме средно училище, което затвори. Децата ни няма с какво да стигнат до Монтана, за да учат там”, коментира една от протестиращите.  

Жители на село в Павликенско на бунт заради хронично безводие

„Има над 15 досъдебни производства срещу кмета, но няма повдигнато обвинение. Това е абсурдно”, поясни друг жител в района.

Кметът на Бойчиновци е в отпуск, но заяви, че се съди с фонд „Земеделие” заради пътя, за чието изграждане се твърди, че има злоупотреби с евросредства. Към момента се чакало решението на ВАС. От АПИ поясниха, че отсечката трябва да бъде завършена това лято.  

Последвайте канала на

Калина Христова
1167 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.22 | 11:52

1
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук-----> use.my/zf32

Добави коментар

Водещи новини