Интензивно е движението за тирове на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция

  • 19 януари 2024 08:35

  • 654
  • 1
Интензивно е движението за тирове на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция
©

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията на граничните власти за трафика на пунктовете е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол" , ГКПП „Дунав мост - Видин", ГКПП „Оряхово" и ГКПП „Кардам" на изход за товарни автомобили.

Откраднаха пари, злато и оръжие от бивш общински съветник в Самоков

На границата със Сърбия движението е интензивно на ГКПП „Калотина" на изход за товарни автомобили. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево" на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Северна Македония движението на всички гранични контролно-пропускателни пунктове също е нормално.

Последвайте канала на

Нора Виткова
654 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.19 | 10:56

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини