9 души са пострадали след падания в Монтана

  • 12 януари 2024 14:39

  • 603
  • 1
9 души са пострадали след падания в Монтана
© Novini.bg/ Canva

Девет души са пострадали след падания в Монтана в последните няколко дни и са потърсили помощ от Центъра за спешна медицинска помощ в града. 

Четирима от тях са с по-сериозни травми и са настанени за лечение в болница, а останалите са освободени за домашно лечение, съобщиха от спешния център в Монтана.

До минус 11,8 паднаха температурите в Монтанско, езера и язовири започнаха да замръзват

От началото на седмицата нощните температури в Монтана и региона падат до минус 12 градуса, а през деня изгрява слънце, част от снега се разтопява и вечер, при рязкото снижаване на температурите на много места се образуват поледици, предаде БТА.

При честата смяна на отрицателни и положителни температури по стрехите на къщи и блокове са образуват и ледени висулки, които надвисват опасно над улици и тротоари. За сега няма пострадали от тях, уточниха от Центъра за спешна медицинска помощ.

Студовете са първи за тази зима в Монтана, в края на ноември в града и региона премина снежна буря, но нямаше толкова ниски температури и поледици, посочиха от метеорологичната станция в Монтана.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
603 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.12 | 17:21

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини