Близо 4 хил. лева събраха силистренските мотористи за лечението на 19-годишния Данаил

  • 11 януари 2024 14:04

  • 691
  • 2
Близо 4 хил. лева събраха силистренските мотористи за лечението на 19-годишния Данаил
© Булфото

Близо 4 хил. лева събраха силистренските мотористи от проведената на Коледа благотворителна акция, съобщиха организаторите на проявата от местния мотоклуб „Свободни мотористи“.

Тази година каузата им е да помогнат за скъпоструващото лечение на 19-годишния Данаил Павлов. Младежът страда от онкологично заболяване, но въпреки болестта и продължителното лечение е успял да вземе зрелостните си изпити и е вече е студент по Дентална медицина в Букурещ.

Събраната сума от 3915 лева вече е преведена по дарителската сметка за лечението на Данаил.

През изминалите няколко години благотворителните акции на силистренските мотористи бяха в полза на местния Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания. Благодарение на тях в центъра бе оборудвана зала за занимания по метода "Монтесори" и бяха закупени градински шатри, маси и пейки за занимания на децата на открито през летните месеци.

Последвайте канала на

Нора Виткова
691 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.11 | 19:10

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.11 | 14:12

1
Хора, пробвахте ли новата виaгpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини