Във ВВС започнаха анализите за състоянието на военните формирования през 2023 г.

  • 11 януари 2024 13:42

  • 706
  • 1
Във ВВС започнаха анализите за състоянието на военните формирования през 2023 г.
© Фейсбук

В Базата за командване, управление и наблюдение беше поставено началото на анализите на състоянието и подготовката на военните формирования от Военновъздушните сили (ВВС) през 2023 г. В анализа на Базата участваха командирът на ВВС генерал-майор Димитър Петров, офицери от командването на Базата и командири от подчинените формирования. Това информират от ВВС в своя профил във Фейсбук.

Командирът на Базата, полковник Юрий Луканов, анализира задачите и мероприятията, които са изпълнени, като се спря подробно на всички направления, по които е работено през 2023 г. Той отбеляза, че всички мероприятия са изпълнени, въпреки трудностите, а през 2024 г. повишаването на подготовката ще продължи.

Генерал-майор Димитър Петров оцени положително постигнатите резултати, очерта приоритетите и предизвикателствата пред Базата и пожела здрава, мирна и плодотворна 2024 г.

Министърът на отбраната Тодор Тагарев е в САЩ, където ще посети заводите на Lockheed Martin в Южна Каролина.

България вече произвежда натовски снаряди, каквито търси Украйна

Представители на ръководството на компанията ще го запознаят с производствения процес на самолетите F-16 Block 70, предназначени за българските ВВС.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
706 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.11 | 13:55

1
Хора, пробвахте ли новата виaгpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини