Светият Синод се събира извънредно

  • 10 януари 2024 06:45

  • 2881
  • 2
Светият Синод се събира извънредно
© Кадър - Нова телевизия

След кончината на Сливенския митрополит Йоаникий Светият Синод се събира извънредно, за да посочи временен наместник на овдовелия епархийски престол.

В битката за нов митрополит ще влязат 10 епископа.

На заседанието днес ще се определят също така денят и часът на опелото и погребението на митрополит Йоаникий. Той почина вчера след продължително боледуване.

Почина сливенският митрополит Йоаникий

Последвайте канала на

Калина Христова
2881 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.10 | 09:30

2
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean
Патриот

2024.01.10 | 08:19

1
Господи , очисти църквата от мерзостното свещенство ! Господи , въздай справедливост , избави ни от архиереите и иереите от ДС , служителите на червената мафия , масоните , икуменисттите , служещите по папския -хибриден , разколнически календар , служищите на старобългарски език - неразбираем за народа , мъжеложци и всякакви други перверзници , грабители и користолюбци , всички служители на сатаната ! Господи , нека започне годината на очистване на БПЦ ! Амин !

Добави коментар

Водещи новини