Софиянци пратиха орел, рак и щука в СОС

  • 09 януари 2024 15:50

  • 2421
  • 0
Софиянци пратиха орел, рак и щука в СОС
© булфото/архив/, уикипедия

Близо трийсетина процента от гласувалите в София пратиха в СОС хора, които вече втори месец и след 4-5 заседания не успяват да си изберат председател, за да заработят нормално. Несговорната дружина/по П.Р.Славейков/ не може да роди нищо читаво, защото всеки дърпа чергата към себе си и на никого не му пука за клетите община, държава, данъкоплатец. Утре пак ще се съберат, а масрафът ще е за сметка на софиянци.

Задава се нова криза с отпадъците в София и това си признават от столичното управление. С невъоръжено око се вижда, че на места падналите клони по време на първия сняг все още си стоят по някои от софийските улици, контейнерите преливат от боклуци, а заводът за преработка на сметта не работи както трябва. Проблеми има в транспорта, строителството, екологията, осветлението - навсякъде. Има огромна опасност да се изгубят милиони левове от външното финансиране и т.н. и т.н..
За всичко това основна вина има мнозинството в СОС - на ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, на които

не им трябва друга опозиция, тъй като сами се самоизяждат помежду си

и не успяват да решат кой да "води бащина дружина".
"ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имат общо близо 16 съветници, ИТН - трима и ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа един. Последните никой не може да ги обвини за нищо, защото и нищо не зависи от тях, няма защо да се лъжем.
Отговорност за съставяне на ефективно управление имат първите по резултат  в столицата - ПП-ДБ-СС, а след тях от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Първите трябва да проявят гъвкавост, диалогичност и ловкост, за да привлекат на своя страна необходимата им подкрепа от другите партийни групи.

Вместо това какво виждаме!?

Безспирни скандали, неадекватно, инфантилно поведение на хора, които си въобразяват, че могат да обиждат на ангро всички покрай себе си, да се държат високомерно и нафукано и да очакват, че целият останал свят им е длъжен за нещо. Да, ама не. Както се вижда, така каруцата никога няма да излезе от блатото.
Затова е важно да призовем: Опомнете се! Ако пък не щете, да вървим на нови избори, защото вече и на глухите им писна от вашите плоски, евтини номера от селски вечеринки.

За тях сега е особено актуална:


БАСНЯ

    Орел и рак и щука,
    не зная по каква сполука,
    такваз им работа дошла
    да теглят наедно кола.
    И ето те са впрягат,
    напъват са, напрягат,
    ей тъй, че ще са пукнат чак,
    а пустите кола не мръдват пак.
    Те можаха покара
    най-лесничко товара,
    но на, орелът кат крилат
    все теглял нависоко,
    кир Рачо - теглял наназад,
    а щуката - в дълбоко.
    Кой крив, кой прав - не знам,
    Товарът и до нине там.
    Несговорна дружина - не могат си почина.

П.Р.Славейков

Последвайте канала на

Аделина Делийска
2421 0

Свързани новини

Водещи новини