Показва какво правят хората, когато вече не им става

  • 03 януари 2024 15:55

  • 4330
  • 0
Показва какво правят хората, когато вече не им става
© YouTube/Novini.bg

Парад на кукерите в Разлог. Цял свят ни знае кукерите. Във всички медии се появяват снимки всяка година на кукери. Немалък повод за гордост. Нали? 

Не.

Щеше да бъде, но не е. 

Булгар-булгар пак реши да покаже, че не цивилизацията иска да зачеркне, а директно еволюцията. 

Не знам как си ги представяте нещата, но нали помните, че наоколо има деца; те гледат и попиват. Ако отказват да попиват, може и насила да ги накарат да попиват. Имало е такива случаи. После те ще възпитават деца и така – спиралата отива дълбоко надолу, където слънцето на цивилизацията не огрява. 

Всеки иска да остави нещо след себе си, но има такива, дето могат само кафява диря да оставят след себе си. 

Можете да се убедите сами, има материал, който да разгледате и да си затвърдите в главата зловонното подозрение къде точно се намирате. Разгледайте. Вижте. И, ако имате късмета да сте извън пределите на Територията, да се замислите дали носталгията по киселото мляко и гледките от Балкана си заслужават връщането или направо да си хвърляте червения паспорт и да кандидатствате за политическо убежище в страната, където сте. 

Труп на лисица. Влачи го. Пред погледите на деца. И си мисли, че това е мъжкарско? Мъжкарско е колкото да биеш жената и детето. 

Е, имате ли вече информация за това какво правят някои хора, когато вече не им става? Помпат го… самочувствието… с демонстрации на насилие. Е, разбира се, насилие към много по-слабите от тях, защото куражът е само за пред по-слаби. Иначе – пред шефа и пред шефа на шефа – гледа в земята и целува за*ници. После набие жената дòма, изжули пет ракии и си легне. Минало му е, спокоен е. Вече не се чувства мижитурка. На празник излезе да си покаже неможенето и варения мъжки спагет публично. Пà и горд даже.

Друг е въпросът колко са свидетелските разкази за общото ниво на пиянстване на въпросната сбирка, която някога е била празник, а сега е… това. 

Иначе вие си бъдете оптимисти, колкото искате. В държавата, в която излезе статистика, че повече от половината българи не са прочели НИТО ЕДНА книга през изминалата година. Статистиката не казва колко са прочели предходната и по-предишната, но не са много големи надеждите да е било друго положението. Мà то – четенето – е за смотаните, за еврогейчетата бе! 

Масово не могат да мислят критично, четене с разбиране не съществува, родният им език ги затруднява, толкова са си заврели главите в дупката, от която правят тор, че от плажовете на Гърция пишат колко по-добре било при соца, влачат трупове, дерат животни публично, колят на улицата и си мислят, че това е възпитателно за децата, че да не станат евроджендърчета. 

Цивилизацията за тях е равно на гейщина и ги плаши. Друго си е да си вмирисан тупан и да си горд, че си прост. Мàни цивилизацията, дай сланината и сѝпи. 

В старозагорското село Еленино пък момиче на 20 години си намери кученцето обесено. 

Това е дело на друг индивид от Територията, който се чувства мъж отвътре, ама отвън е мек като варен спагет. И го избива на какво? На агресия, много ясно. 

Цитат: „Животното избягало от двора на къщата, вероятно уплашено от фойерверките. Малко преди полунощ собственичката му – Ренета Петрова, го открила убито. 

„От братовчед ми разбрах, че животното е избягало, докато е посрещал гости. Веднага започнах да го търся. Открих го в края на едната улица – проснато на земята. Никога не е ходило там.

Изпитах неописуем ужас като го видях. Не мога да си представя кой би направил такова нещо. Кученцето ми беше малко и добро, никога не е нападало хора“, разказа жената“.

Собственичката на обесеното в Старозагорско куче: Изпитах неописуем ужас като го видях

Как ви се струва? Думкане, пиратки, бомбички, иху-аху, пиене на корем, садизъм, убиване и насилие винаги над много по-слаби, защото са страхливи ****и дълбоко в душата си и си го знаят… което пък ги прави ОЩЕ по-злобни. А мъжките ****и са най-гадният вид ****и. 

Вижте кучето на снимката, което е било удушено. Сигурно е било три килограма. Оня недоправен ****т, който го е убил, сигурно се е прибрал вкъщи със самочувствието, че с мечка се е борил. Те, тия, са такива. 

И сега едно момиче на 20 години е в тотален шок, така си е посрещнала празника, защото е направила грешката да остане в Територията, а някакъв индивид от природонаселението е налазил живота ѝ и е оставил „спомен“ за празника – за цял живот. 

Иначе на тия не можеш да им затвориш устите – за християнски морал и „ценности“, и „традиции“, а като им гледаш действията и ти иде да ги удавиш в плюнки. 

Да питаме ли „разследване“ дали ще има за влачената пред погледите на деца лисица (че там поне има видео, снимки, свидетели) или „то, тука е така!“ и това са „традиции“? 

Щото „разследването“ за убитото кученце подозирам, че знам как ще приключи и как никой няма да намери нищо. Знаете, че дори заловените садисти, измъчвали животни, не получават нищо повече от глоба, макар в Наказателния кодекс друго да пише. И то го пише отдавна. 

Честита ви нова година, оптимисти все още останали тук. Как е? Как е настроението? Ще се оправят ли нещата, според вас? Шъ! Шъ! Как няма да се оправят. Ще се оправят. Ей ги – почнàли са да се оправят. Сèки момент. 

_________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
4330 0

Водещи новини